Institut za razvoj civilnog društva - INNOVATE


Institut za razvoj civilnog društva - INNOVATE

Kontakt osoba: Marko Marjanović
Mesto: Leposavić
Adresa: Vojske Jugoslavije 38
Telefon: +381 66 90 11 101; +381 64 64 72 477
Email: ngo.idcsi@yahoo.com; kontakt@institut-innovate.org
Sajt: www.institut-innovate.org
Facebook: https://www.facebook.com/idcs.innovate?fref=ts
Twitter:
Oblast delovanja:
  • Obrazovanje
  • Kultura
  • Ekonomski razvoj
  • Javno zastupanje
  • Filantropski posrednic
  • Promocija volonterizma

Pokrivenost:
Sever Kosova

Ciljevi:

Da INNOVATE bude mesto od poverenja gde građani sa brigama, pitanjima, idejama i inicijativama dolaze da traže pomoć i podršku za njihovo rešavanje ili realizaciju, u kome se aktivni građani udruženim snagama bore za unapređenje uslova za sve. Unapređenje civilnog društva u svim aspektima je prioritetan cilj.


Misija:

Osnaživanje građana za unapređenje životnih uslova u Leposaviću u svim askpektima kroz zajednički rad i otvorena vrata za sve članove zajednice koji imaju ideje, inicijative koje mogu doprineti kreiranju boljeg stanja u Leposaviću.

Tijana Ilić je po struci ekonomistkinja i vec 3 godine se bavi aktivizmom. Zainteresovana je za rad sa mladima, odnosno na osnaživanju mladih za unapređenje životnih uslova. U okviru mreže “Čuvari dečijih prava” zainteresovana je za rad u oblasti zdravstva i obrazovanja.

Moto: " Pitanje nije ko će me pustiti, već ko će me sprečiti."

Nikola Bošković je aktivizmom počeo da se bavi pre 2 godine. Student je Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privrevenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Interesovanja su mu vezana za zdravstvo i obrazovanje.

Moto: “ Nikada ne odustaj.”